Search
  • Kulma Info

Bullet Journal?


Oletko jo kuullut bujoilusta? Tai aivan jo konkari kalentereiden askartelussa? Esimerkiksi yllä näkyvän lukuvuosikalenterin on Ajasto tehnyt ihan varta vasten askartelijoita varten. Verkosta löytyy paljon esimerkkejä siitä, miten kalenterintekoa voi aloitella, tärkeintä lienee tehdä omannäköistä jälkeä, ei noudattaa tiukkoja sääntöjä. Voit tutustua esimerkiksi Kalenterimanian sivujen kautta asiaan enemmän.

Itse olen vasta alkanut tutustua hiljattain aiheeseen, tutkinut blogeja (vaikkapa Kipot Pinossa), selaillut ihania kuvia mm. Instagramissa ja Pinterestissä, ja aluksi nyt yrittänyt tehdä omasta kirjakaupan tilauskirjasta hauskempaa.. olen etsinyt myös kirjakauppaan ihania materiaaleja, ja niitä onkin tällä viikolla jo tulossa lisää.. :)


0 views

© 2019 Sananjuuri